Food inspection and analysis : for the use of public analysts, health officers, sanitary chemists, and food economists / by Albert E. Leach
データ種別 | 図書 |
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版 | 4th ed. / rev. and enl. by Andrew L. Winton |
出版者 | New York : Wiley |
出版者 | London : Chapman & Hall |
出版年 | 1920 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xix, 1090 p., [1], xli leaves of plates : ill. (some col.) ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 請求メモ | 予約 | 緑丘アーカイブズ |
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書庫(1階) |
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S 2.3||00088||008780 | 0030087805 |
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1920 | 研究図書 |
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一般注記 | "Total issue, eight thousand" Includes bibliographies and index |
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著者標目 | *Leach, Albert E. (Albert Ernest), 1864-1910 Winton, Andrew Lincoln, 1864-1946 |
件 名 | LCSH:Food adulteration and inspection LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX531 DC20:363.1/928 |
書誌ID | OL00010999 |
NCID | BA23652412 |