The chemistry of foods : with microscopic illustrations / by James Bell
(South Kensington Museum science handbooks)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | [London] : Chapman and Hall |
出版年 | [1881]- |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 2 v. : ill. ; 20 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 請求メモ | 予約 | 緑丘アーカイブズ |
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書庫(1階) | pt. 1 | S 1.8||00030||000581 | 0030005817 |
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[1881] | 研究図書 |
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別書名 | 表紙タイトル:Victoria and Albert Museum science handbook |
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一般注記 | "This work is intended partly as an aid to those who may desire to carefully examine the illustrations of food adulteration in the Bethnal Green Branch of the South Kensington Museum"--Preface, v. 1 On series t.p. following series title: Branch Museum, Bethnal Green On cover of both volumes appears, probably by error, a related series title: South Kensington Museum art handbook Pt. 1. Tea, coffee, cocoa, sugar, etc Includes index |
著者標目 | *Bell, James, 1824-1908 |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis
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LCSH:Food composition |
分 類 | LCC:TX545 DC19:664/.07 |
書誌ID | OL00002810 |
NCID | BA62380039 |