Hospitality and restaurant management / National Restaurant Association
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Chicago : Pearson |
出版年 | c2013 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 305 p. : col. ill., col. map ; 28 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 請求メモ | 予約 | 緑丘アーカイブズ |
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書庫(1階) |
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S 1.7||06515||348592 | 0003485927 |
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9780132724470 | 2013 | 研究図書 |
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一般注記 | Includes index Includes ManageFirst core credential topics with paper and pencil answer sheet "Manage first program"--Title page |
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著者標目 | Educational Foundation (National Restaurant Association) |
件 名 | LCSH:Hospitality industry -- Management
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LCSH:Restaurant management LCSH:Personnel management LCSH:Entrepreneurship LCSH:Business ethics |
分 類 | LCC:TX911.3.M27 |
書誌ID | BB10283652 |
ISBN | 9780132724470 |
NCID | BB2328540X |